s4d601

Livet er for kort til tandpine. Rigtig mange mennesker lider af pine i både tænder, kæbe, hoved og nogle gange sågar nakken, fordi de skærer tænder i søvne. At vågne op i den slags smerte morgen efter morgen er noget, der i den grad kan forringe livskvaliteten. Men heldigvis er der råd for sagen! 

tandpine

Værd at vide om bideskinner

Inde på skinne.dk kan man få en masse brugbar information om bideskinner, og hvad de gør godt for. En bideskinner er et stykke plastisk, der er hårdt og som er formet nøjagtigt efter den individuelle brugers tænder. Bideskinnen ligger altså som et beskyttende lag ovenpå alle tænderne og på samme tid løfter den lige tænderne i over- og undermunden et par millimeter fra hinanden. Dette gør den, således at man ikke fysisk er i stand til at bide sammen, hvilket er hvad skaber spændinger i kæberne og derved efterlader én med ondt i hovedet, kæberne og nakken. 

At skære tænder som resultat af stress

Mange mennesker lever et liv med en hverdag præget af en stor mængde stress. Stress, som både kan komme fra arbejdet, familien, ens sociale liv eller mentale udfordringer. Jo mere stressede vi er, jo højere risiko er der for, at vi begynder at skære tænder om natten. Det sker nemlig oftest, når vi er anspændte og ikke helt er i stand til at falde til ro og slappe af, fordi vores hoveder, selv i sovende tilstand, er fyldt med morgendagens gøremål, aftaler og deadlines. 

tandlægen

Prisen for en bideskinne

Prisen for en bideskinne afhænger af, om man køber den hos tandlægen eller hos en privat virksomhed som skinne.dk. hos tandlægen er den en del dyrere. Det kan derfor være en ret smart idé at starte ud med at købe en bideskinne hos en privat og lidt billigere udbyder, for at undersøge om det hjælper på ens problemer. Hos private skal man selv lave støbningen til skinnen ved hjælp af kogende vand. Hvis det gør og man er glad for bideskinnen, kan man overveje at investere i en, der er lavet af professionelle.