s4d601

Vil du gerne stoppe med at ryge? 

Det er et ønske, som langt de fleste rygere har. Men selvom man har sådan et ønske, er det nu stadig svært at stoppe. Heldigvis er der nogle bestemte metoder, som har virket for mange mennesker og vil formentlig også vil gøre det for dig.

Læs i denne artikel om nogle gode råd, som du kan benytte dig af, hvis du gerne vil stoppe med at ryge.

Mand ryger

Benyt el cigaret

Det er de færreste mennesker, der kan klare en ‘kold tyrker’ og blot stoppe med at ryge fra den ene dag til den anden. Det er en langt mere holdbar løsning, at man i stedet for benytter sig af et alternativ – som for eksempel en e smøg.

Med en e smøg i munden har man stadig fornemmelsen af at ryge og man kan dermed få både dit fysiske behov for nikotin styret, samtidig med at man rent adfærdsmæssigt også får styret sin lyst. 

Det rigtig gode ved en e smøg er, at man samtidig ikke behøver at smutte ud i kulden, når man under middagsselskabet lige skal have et nikotin fix. Passiv rygning er nemlig ikke-eksisterende med en e cigaret og lugten af nikotin hænger ikke i luften eller i tøj, som det gør i almindelige cigaretter. Derfor vil langt de fleste også tillade, at du ryger din e cigaret i deres hjem. 

Nikotin plaster

Hvis du gerne vil helt stoppe med at ryge en dag, så kan et nikotinplaster være en god løsning for dig. 

For nogle mennesker kan det godt virke forstyrrende at være afhængig af overhovedet at have en smøg i munden og vil helst gerne af med selve adfærden omkring dét at ryge. Hvis du kan nikke genkendende til dette, så bør du snakke med din læge om at begynde at bruge nikotinplaster.

Hvis du ikke har lyst til at have den større samtale omkring emnet, kan du også blot tage ned til det lokale apotek. Her kan du som regel hurtigt finde dem på hylden og få en lille instruktion af en af arbejderne dernede om, hvordan du skal bruge dem. 

 Smøg

Har du hørt om snus?

Snus er mest populært i vores naboland Sverige, men det er ved at komme på markedet her i Danmark også. 

Snus er noget du som regel ikke kan finde så mange steder rundt om i landet og må i stedet købes hjem fra nettet. Med sådan en under læben får du hurtigt din nikotin trang styret og kan koncentrere dig om andre ting.