s4d601

Er der gået for meget hverdag i den på det seneste, og kører det hele bare på rutinen? Man står op, tager på job, henter børn, handler ind, laver mad, lægger børnene i seng, ser den samme serie på Netflix og går i seng, hvorefter det hele gentager sig dagen efter. Der er intet galt med rutiner, men af og til har parforholdet brug for et brud på de faste rutiner. Det er ikke altid, at ens partner har overskud til at få det planlagt, men hvis du selv har tid og overskud, så er det en fantastisk investering.

Planlæg en romantisk aften

Hvis I har børn, sørger du for, at de bliver passet, så du kan have alenetid med din partner. Book bord på en restaurant, måske et lidt finere sted,fremfor hvad I plejer, når resten af familien er med. På en restaurant får man ofte snakket om det, man ikke altid når på en travl hverdag. Det er kun jer to rundt om bordet, og der er ingen skærme til at distrahere jer. I har altså hinandens fulde fokus i de timer det varer, hvilket giver anledning til at vende både stort og småt.

Planlæg en aktivitet før eller efter maden

Kombiner gerne daten med andet end spisning. Hvis I ikke har et hungrende behov for at være ekstremt aktive, kan det også bare være noget så simpelt som en tur i biografen inden eller efter et besøg til et spisested. Prøv dog at lede efter en aktivitet, hvor I kan tale med hinanden samtidig. Måske er det til en vin- eller ølsmagning, det kan også være et aftenkursus, hvor I deler en fælles interesse. Det vigtigste er, at I får nogle fælles oplevelser, som I kan se tilbage på. Kvalitetstid med hinanden kan man aldrig få for meget af.