s4d601

Er du gør-det-selv-manden eller kvinden som elsker at holde sig i god form ved hjælp af træning og god kost, så finder du den rette hjælp i denne artikel. Her får kvinden – og manden – nemlig gode råd til, hvordan man kan spare på projekter i hjemmet i forhold til renovering, og hvordan man kan holde sig i form med yoga. 

meditation

Hold dig sund med yoga

Er du typen, der elsker at dyrke sport og have en flot og sund krop? Hvis dette er tilfældet, så er yoga lige noget for dig. Det giver en øget fleksibilitet, og det er med til at holde din krop sund og ung. Derudover så er det også godt for sindet, da yoga virker som en afstressende øvelse. 

Der er rigtig mange gode grunde til at dyrke yoga. Du får et bedre sind ved at hoppe i dine yoga bukser. Ejer du ikke yoga bukser eller yogamåtte endnu, så kan du hurtigt finde noget godt og billigt på nettet. Det kræver bare, at du søger efter det, og så er du klar til at tage dine yoga bukser på og komme i gang med denne fantastiske form for motion og meditation. 

Hvorfor er det godt at iføre sig yoga bukser og lave øvelser på sin yogamåtte? For det første så vil det hjælpe dig til at være mere til stede i nuet. De fleste af os bruger vores tid på at tænke på fremtiden eller fortiden, men yoga træner dig i at være til stede lige nu og her. Derudover vil det også gøre din søvn bedre. Al fysisk træning hjælper din søvn. Det vil også gøre dig stærkere. 

Så hop i dine yoga bukser og kom i gang. Du vil få en indre ro af at dyrke yoga. Det vigtigste er nok, at det træner dig i at trække vejret ordentligt – og det er vigtigt, det ved vi alle. Derudover så vil det hjælpe med at bygge din selvtillid op, da din krop vil blive strammere, og du vil komme i bedre form. På den måde vil det gøre det lettere for dig at tackle de udfordringer, som du ellers måtte have i dit liv.  

vægmaling

Sundhed kan også være husarbejde

Ligesom yoga så kan noget så banalt som husarbejde også øge den overordnede sundhed. Er I i gang med at renovere huset, hvorfor så ikke lige give det en omgang med billig vægmaling. Det vil både gøre huset flottere, ligesom det vil være en god øvelse, der især træner armmuskulaturens udholdehed. Gori er et mærke som du kan købe – de har mange forskellige farver, og her kan du hurtigt og nemt få billig maling. Er du gør-det-selv typen, så køb noget billig maling, og mal væggene i dit hus eller lejlighed selv. 

Det er ikke svært, men du kan godt finde nogle gode tips på nettet. Det kræver dog lidt tålmodighed alt afhængig af, hvor stort stedet er. Men det kan også være ret meditativt at gå og male for sig selv. Ellers kan du invitere nogle af vennerne til at hjælpe dig og betale med pizza og øl – lidt ligesom med en flytning.