s4d601

Hvem kan ikke lide et godt tilbud? På Singles Day hyldes hele verdens singler med fantastiske tilbud i diverse afstøbninger og faconer. Single eller ej, så kan du finde gode tilbud på singles day 2020. Flere og flere butikker er hoppet med på trenden, så hvad venter du egentligt på? Spar op og shop pengene væk d. 11/11.

udsalg

Hvad er Singles Day?

Singles Day stammer oprindeligt fra Kina og er lavet til ære for alle singlerne, som findes land og rige rundt. Man kan sige det sådan, at det er lidt det modsatte af Valentine’s Day, som i høj grad er til glæde for de mange personer, som er i et forhold af den ene eller den anden art.

Hvornår er Singles Day?

Datoen for Singles Day er altid fastlagt, det er nemlig altid d. 11/11. Datoen blev eftersigende valgt, da de mange ettaller symboliserer selvstændigheden og individet. På den måde er datoen også en modsætning af Valentine’s Day, som netop sætter tosomheden og forholdet i centrum og fokus.

Hvorfor skal du tage til Singles Day?

Der er mange gode grunde til at fejre Singles Day – og ligeledes mange gode måder at gøre det på.

En af de helt centrale begivenheder, som der er at finde 11. november hvert år, er gode tilbud i butikkerne og på online shopping. Du finder således gode priser på diverse varer, nemlig alt fra lækkert tøj, flotte sko og andre gode dage, som man kan gå og mangle i en travl hverdag.

En anden ting, som Singles Day også er perfekt til, er selvforkælelse. En tur i spa, en lækker massage, en tur i frisørstolen eller noget helt fjerde måske? Der er mange muligheder, når det kommer til selvforkælelse på Singles Day.

udsalg

Singles Day på lavt budget

Hvis du har et lavt budget, eller helst vil slippe for at bruge for mange penge på Singles Day, så er der også stadig rig mulighed for at hygge dig lidt ekstra. Hvad med at lave et lækkert fodbad, lave en ekstra lækker aftensmad, mødes hjemme god en ven eller veninde, eller måske tage i biografen alene? Der er altså mange emuligheder for at få en hyggelig dag på et lavt budget.

Lige meget om du vil bruge dagen alene eller i godt selskab, bruge mange penge eller ingen penge, så er der god mulighed for at få en dejlig dag.