s4d601

Hvis I har en hund, vil I sikkert gerne sørge for, at dens liv er rart og behageligt. Hunde er et taknemmeligt kæledyr, der som udgangspunkt bare gerne vil være med i hverdagen. Hunden kan både have det sjovt derhjemme og på tur, så længe I er med.

Men hvis I gerne vil sørge for, at den har det ekstra godt, er der nogle småting, I kan sørge for at have styr på. Læs med her, og gør lidt ekstra for at give jeres hund det helt perfekt.

Lav jeres egne snacks

Mange tænker, at det er rigtig svært at lave mad til sit eget dyr. Det er ofte, fordi de er bange for at putte de forkerte ting i, som ikke er gode for dyret. Men det er faktisk ikke noget, der så specielt stor risiko for, så længe du lige er opmærksom på, hvad din hund må få, og hvad den ikke må få.

hund

Du skal naturligvis ikke fylde dem med chokolade og sukker, men derudover er der som udgangspunkt mange lækre ting du kan putte i hundens hjemmelavede snacks. Hvis du har smulder fra tørfoder tilbage, kan du bruge det som base og blande det sammen med andre ingredienser. Så kan det bages til lækre hapsere, som din hund helt sikkert vil elske at sætte tænderne i. Bare husk, at de selvfølgelig kun skal gives en gang imellem og ikke som aftensmad. Det er nemlig vigtigt, at der er den helt rette mængde vitaminer og ernæring i hovedmåltiderne, og derfor skal de helst bestå af hundemad af høj kvalitet fra et anerkendt mærke.

Få fat i det sjoveste legetøj

Hunde elsker legetøj. Det ved du sikkert allerede, og det kan være svært at finde ud af, hvad mere I kan købe, hvis I allerede har bunker af legetøj derhjemme. Nogle gange kan det dog være en god ide at gå lidt længere og finde ud af, præcis hvad der rører sig på markedet. Der findes efterhånden rigtig mange sjove ting, som lige går lidt længere.

For eksempel vil din hund helt sikkert elske at få noget legetøj med lyd. Det er bare lidt sjovere at jagte en bold, som siger noget imens. Du skal dog lige overveje, at det ikke altid er tilfældet, at du selv har lyst til at høre på larmende legetøj. Derfor er det naturligvis også godt at have noget, der ikke siger lyde. Det kunne for eksempel være noget sjovt trælegetøj, som kan kastes rundt, og som måske kræver, at din hund tænker sig om. Efterhånden kan man få meget bæredygtigt og økologisk legetøj til dyr, så det er helt sikkert værd at overveje, næste gang din hund mangler nye ting at have det sjovt med.