s4d601

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der altid drømmer om at komme ud at rejse. Man ser på de mange billeder, der er i TV, på de sociale medier og så videre, og det fører ofte til dybfølte og langtrukne suk. For hvor ville man bare ønske, at man sad nede på den sandstrand med en kold drink i hånden eller susede ned ad de kridhvide pister med skiene spændt godt fast under fødderne. Dog er der mange, der er nødt til at lade rejsen blive ved drømmen, idet det koster en del at rejse. Det er dog muligt at spare nogle penge i hverdagen, således man får mulighed for at lave en god opsparing, der kan bruges på en ferie. Lyder det interessant? Så får du her fire gode råd til at få råd til den rejse, som du drømmer om.

Spar op

Fire gode råd til at spare penge 

  1. Skift din store og dyre bil ud med en mindre og billigere model. Mange vil gerne have en stor bil, men oftest kun fordi den ser godt ud og ikke fordi, at der er behov for det. Det er en ulempe, idet en sådan ofte kommer med en stor motor, hvorfor den er dyr i forsikring, og så har den også en upraktisk størrelse for eksempel, når det kommer til parkering. Tag derfor i stedet et kig på en Alfa Romeo Giulietta. Her er der nemlig tale om en bil, der er til at betale for, og som kan give noget mere luft i økonomien.
  2. Du bør tage et grundigt kig på dine faste udgifter såsom dine forsikringer, din internetudbyder og dine abonnementer. Ofte er det nemlig muligt at finde nogle billigere alternativer til mange af disse, og måske er det endda muligt helt at sløjfe abonnementer, som der ikke bruges. Det være sig for eksempel til det lokale fitnesscenter. 
  3. Giv dig til at handle efter de tilbud, der er i butikkerne. På den måde kan du spare penge på dit madbudget, idet du planlægger, hvad aftenens menuer skal stå på. Gør det gerne en uge frem i tiden, således du ikke næsten dagligt bliver fristet af nogle af de madvarer, der kan købes i de lokale butikker. 
  4. Tag et kig på dit forbrug. Er du god til at gå på restaurant, hygge på en cafe, at købe noget nyt til garderoben og ellers investere i en lang række småting i løbet af en måned? Så kan det være, at det er sådanne ting, som du skal skære ned for, for har du virkelig behov for alt den lækre mad, den dyre kaffe, den ekstra bluse og de nye vaser?

Rejse