s4d601

Hjemmet skal være der hvor man har det rart og føler sig bedst tilpas af alle steder. Det er vigtigt at indrette praktisk, så alle i husstanden får mest mulig gavn af hjemmet på alle måder. Er hjemmet småt kan der indrettes med forskellige opbevaringsmuligheder. Derudover bør man bringe det daglige liv ind i hjemmet og man bør indrette efter familiesammensætning, så alle tilgodeses. Læs meget mere nedenfor. 

Kop på bøger

Opbevaring ved lidt plads 

Er hjemmet små, kan det være en god idé med en masse opbevaringsløsninger hvor ting kan bringes af vejen. Det kan fx være en bænk børnene både kan sidde på og opbevare legetøj nede i. Det kan på samme måde være en seng med opbevaringsplads, klik her. Der er mange muligheder for opbevaring. Skabsløsninger kan også være gode, fordi man kan få gemt nogle ting ad vejen og gøre hjemmet mere rummeligt og overskueligt at være i. Opbevaring er generelt bare en praktisk løsning som giver mere plads når det anvendes i indretningen. Der er mange måder man kan bruge skabsplads på. I køkkenet kan det være skabe over bord og vask, så det ikke tager gulvplads. På børneværelset kan løsningerne også være skabe der hænger på væggen eller reoler hvor ting kan stables op. 

Bring dagligdagen ind i hjemmet

For at hjemmet skal indrettes praktisk, skal dagligdagen bringes i spil i hjemmet. Dette kan gøres på rigtig mange måde, alt efter hvordan dagligdagen ser ud hos jer. Det kan fx være at du arbejder hjemme, hvorfor et hjemmekontor kunne være praktisk at installere særskilt. Det kan også være at du kan lide træning, men mangler tid og derfor laver dit eget hjemmetræningsrum. Dette kan nemt gøres med et par håndvægte, træningsbænk og et løbebånd. Mere skal der faktisk ikke til. Dagligdagen bringes ind i hjemmet og du slipper for at skulle ud af huset, eller du får blot noget mere tid hjemme. Dette er praktisk for hele familien. 

Dagligdag

Indret efter familiesammensætning

Hjemmet skal indrettes i forhold til dem der bor i det. Det praktiske element opstår når alle kan leve og bo der med god tilfredshed og gøre de ting de skal i dagligdagen. Har man små børn skal der ikke stå nips overalt og i det hele taget skal hjemmet indrettes så man føler sig godt tilpas og så alle i husstanden kan bevæge sig, uden at være til gene for hinanden.