s4d601

Et flot, hvidt smil er noget, som vi alle synes er flot og attraktivt. Derfor er det naturligvis også noget, som mange af os drømmer om og stræber efter. Desværre er de strålende hvide tandpastasmil, som vi ser på film, ikke en realitet for særlig mange mennesker.

Det er det ikke, fordi livet og tiden slider på tænderne. Selvom vi er gode til at børste og pleje dem, kan vi ikke undgå, at tidens tand kommer til at sætte deres præg. Dog er der som privatperson nogle ting, som du kan gøre for at passe på og beskytte dine tænder.

Gå regelmæssigt til tandlægen

For det første, så kan du sørge for at aflægge tandlægen regelmæssige besøg. Det er der rigtig mange af os, som er meget gode til at sylte. Men det kan virkelig betale sig at gå til tandlægen, for der er en række fordele ved dette besøg.

For det første kan du få en tandrensning. Det efterlader ikke kun dine tænder renere, men også langt pænere at se på. For det andet kan tandlægen opdage og behandle problemer, som potentielt kunne have givet skader og gjort tænderne grimme.

tænder

Skærer du tænder? Brug en bideskinne

Der er selvfølgelig også ting, du kan gøre, som er lidt mere specifikke på netop de problemer, som du går og døjer med i munden. Mange danskere skærer for eksempel tænder om natten, uden at de er klar over det. Udover at dette kan give hovedpine og smerter i kæberne, slider det også på tænderne.

Det er tændernes overflade og emalje, som bliver slidt ned, når du om natten ligger og skærer tænder. Men ved at anskaffe dig en helt simpel bideskinne, kan du få bugt med problemet. Køb bideskinne online, hvis du gerne vil spare penge.

smil

Brug tandtråd

Det her er nok det mest kendte og det mest irriterende råd, som du kan få. Du har helt sikkert prøvet at tandlægen mange gange bebrejdende har bedt dig om at gøre netop dette. Men selvom det er irriterende at få at vide hele tiden, så er der en grund til det.

Noget så simpelt som tandtråd kan nemlig gøre en kæmpe forskel for din mundhygiejne. Tandtråd hjælper både, når det kommer til renheden af tænderne, men også, når det kommer til et sundt tandkød. Tandtråden fjerner aktivt bakterierne, og det er dem, som er de helt store syndere.