Hvem er vi? 

Livet byder på både surt og sødt

Vi er en blog til dig – uanset hvem du skulle være. Uanset dit køn, din alder, din baggrund, din nuværende situation og så meget mere. For hos os begrænses vi ikke af disse ligegyldige faktorer. Derfor har vi så vidt som muligt forsøgt at tilrettelægge vores blog til at passe til alle.

Her har vi nemlig både noget for manden og for kvinden – uanset livsstil og drømme.

Vi har nemlig alle stødt på blogge, der var meget begrænset til kvinder med børn eller mænd, der spiller fodbold osv. Vi ville ikke tilføje endnu en af de blogge til markedet – så vi har altså nytænkt det. Og det er vi glade for.

For når du klikker ind på vores hjemmeside, skal du ikke føle, at der ikke er noget til dig. For så vidt som muligt sørger vi for, at der er.

Hvilke artikler har vi så? Jamen der er mange forskellige slags, her kommer nogle eksempler på, hvad vi f.eks. kunne finde på at skrive om.

Til kvinden

Når det kommer til kvinder, er der mange emner, der ville være relevante at bringe op.

Her er der både tips og tricks til, hvordan du får en hverdag til at hænge sammen uden hverken at forsømme familien eller veninderne. Derudover bliver du også nemt inspireret til enten nye retter, oplevelser eller projekter.

Dette er en side du kan besøge, også selvom du er en travl kvinde med kun 5 minutters fritid, eller om du er en pensioneret kvinde, med rigeligt med fritid. Her er der plads til alle.

Slå dig bare løs uanset om det kommer til mængden af artikler du læser, projekter du påtager dig, eller tricks du benytter dig af – vi dømmer ikke.

Til manden

Også her har vi prioriteret en blog, der både kan tilgodese mandens kvalitetstid med gutterne og med familien.

Derfor giver vi også dig tips til, hvordan du bedst får en rigtig fed aften med drengene uanset, om I er derhjemme, eller om I tager ud. Men der er altså også artikler om, hvordan du sørger for at holde din familie glad og tilfreds.

Og vi lover, at vi også nok skal komme med nogle lækre retter. Du skulle jo nødig gå sulten i seng.

Opdateres løbende

Og selvfølgelig skal vi aldrig være outdatede og ude af stand til at følge med i, hvad der foregår både i kvinde- og mandeverden. Så vi bliver ved med at opdatere bloggen med så mange forskellige artikler, det er muligt for os at skrive – og det kan jo godt gå hen og blive noget af en sjat.

På denne måde sørger vi for, at der helt sikkert er noget til dig, uanset hvad du søger, når du klikker ind på vores hjemmeside. Hermed er vores side blevet et sted, du kan søge til, uanset dag, situation eller emne. Og fornøjelsen er helt på vores side. For vi er mere end glade for at have dig, og håber at du vil komme igen gang på gang.

Her er til kvinden

Vi giver dig inputs til en god hverdag med både familie og veninder. Du kan hurtigt blive inspireret på vores blog.

Og lidt til manden…

Vi skriver om det der gør dig glad som mand og guider dig til en god tid med gutterne i byen eller familien i privaten.