s4d601

At have hund er et stort ansvar. Du skal sørge for, at hunden har det godt, og det indebærer nogle gange, at man må takke nej til sociale sammenkomster. Man bliver nødt til at sætte sit egne behov i anden række – det er næsten ligesom at have et barn. Hvis du sørger for at opdrage din hund, kan du gøre livet nemmere for dig selv og hunden. Det tærer på energien at have en hund, som ikke er velopdragen. Derfor er det vigtigt, at du opdrager hunden fra starten af. Når du får den lille hvalp, er det en god idé, at du melder jer begge til hundetræning. Så giver du hunden de bedste forudsætninger i livet.

fotografi

Køb kvalitetsprodukter

Det er vigtigt at træne og opdrage på sin hund. Så bliver dit liv med hunden en del nemmere. Det er mindst lige så vigtigt at pleje sin hund. Du kan starte med at sørge for, at hunden har foder af høj kvalitet. Det er vigtigt, at hunden får de næringsstoffer og mineraler, som den har brug for. Der findes hundefoder, som er lavet specielt til hundenes forskellige aldersgrupper. Der findes hvalpefoder, foder til voksne hunde, og foder til ældre. Hvis du vil have kvalitets foder til ældre hunde, skal du gå efter First Buddy foder. Dette foder indeholder færre kalorier, da ældre hunde ikke har brug for mange kalorier. Hvis de får kalorieholdigt foder, kan de gå hen og blive overvægtige. 

Når du har styr på foderet, er der også nogle andre plejeprodukter, som du skal huske at anskaffe dig, når du får en hund. Hvis hunden har en lang pels, er det vigtigt, at du har de rigtige børster til at redde dens pels. Du kan også købe en trimmer, hvis du har mod på at klippe den selv. I den forbindelse kan det være en god idé at købe en negleklipper. 

En hund skal i bad engang imellem. Hvis du ikke bader din hund, kommer den hurtigt til at lugte fælt. Man skal ca. vaske sin hund 1 gang om måneden. Så husk også at købe hundeshampoo plus balsam. Hvis du ejer disse plejeprodukter, har du alt hvad du skal bruge, for at få en sund og ren hund. 

 

malteser