s4d601

Skab de lækreste vægge med miljøvæv og glasfilt næste gang du skal gøre noget lækkert for dit hjem. Der findes et utal af grunde til hvorfor og nogle af dem kommer her.

Definitionen på en lækker væg

Hvad er egentlig en lækker væg for dig? Ja det er nok ikke noget vi tænker så meget over i det daglige for vi går ikke som sådan og føler på væggene og lægger mærke til dem. Det viser sig nemlig at kun vægge der fungerer negativt for os, gør os opmærksomme på at væggen er knap så god, men når vi har med en lækker væg at gøre, så skal vi grave lidt dybere i erindringen.

En træls væg er en væg, der skaber en dårlig atmosfære i rummet. Jeps, en væg kan faktisk spille en stor rolle for hvor vidt du har det godt når du er tilstedet i rummet. Har du et kreativt rum skal du først og fremmest kigge i nogle farver og anderledes motiver, fordi det stimulerer din kreative hjerne, hvorimod i soveværelset. Her skal du nærmere kigge efter noget der får dig til at slappe af.

Find lige præcis den struktur der passer dig. Foto: Unsplash

Bløde vægge giver også bedre akustik

Fælles for alle vægge er at de skaber en mere hård akustik, hvis de er hårde. På linket her: https://www.nicetapet.dk/tapeter/glasfilt-vaev/miljoevaev, kan du lade dig inspirere af de mange muligheder du har for at skabe dig de perfekte lækre vægge derhjemme, med enkelt miljøvæv eller glasfilt.

Glasfilt minder i og for sig om væv, og du har sikkert set det i brug før når du først ser et billede af det som du kan se på linket her: https://www.nicetapet.dk/tapeter/glasfilt-vaev. Du kan også på hjemmesiden finde den nødvendige information omkring materialerne og læse mere om hvor let det faktisk er at montere væv eller filt frem for at male.