s4d601

Er du modig, far? Er dine børn også modige? Så skulle I prøve at kaste jer ud i noget nyt. Gør noget, I ikke har prøvet før. Det er godt for hjernen at prøve nye ting. Det er også sjovt, og det kan resultere i en ny hobby. Det kan også kaste andre gode ting af sig.

Det er sikkert og kedeligt at gøre det samme dag ud og dag ind. Der sker ikke noget spændende, hvis I bare kører på rutinen. Så tag fat i dine børn, hank op i dig selv, og find på noget helt nyt, I kan prøve af.

Rutiner gør din hjerne doven. Så hank op i dig selv og familien, og prøv noget nyt. Hvad med at prøve en ny aktivitet eller gøre noget nyt med madlavningen?

Lad børnene være aktive på måtte

Det er godt for dine børn at være fysisk aktive. De skal helst bevæge sig i en time hver dag. Det er ikke godt for kroppen at sidde stille hele tiden.

Du kan få dine børn i gang med en sjov, ny fysisk aktivitet, hvis du anskaffer dig en gymnastikmåtte, aka en airtrack. Det er en stor, lang, oppustelig måtte, som børnene kan slå sig løs på. De kan slå kolbøtter og hoppe. De kan øve sig på vejrmøller, og du kan også hjælpe dem med sværere øvelser.

Med en gymnastikmåtte kan du sikre en sjov og anderledes aktivering af dine børn.

Det er også godt for dig selv at være fysisk aktiv, så spring du bare selv op på måtten også! Under alle omstændigheder skal du være i nærheden og holde øje.

Eksperimenter med maden, far

Imens du er aktiv med børnene på jeres gymnastikmåtte, kan du ryge en fisk i din rygeovn. Med en rygeovn kan du eksperimentere og lave spændende aftensmad. Du kan lege med smage, og du kan selvfølgelig variere tilbehøret så meget, som du vil.

Har du aldrig hørt om en rygeovn før, så skal du netop se nærmere på det. Læs mere om rygeovne her, og overvej stærkt, om det skal være den nye ting, du prøver af.

Kan du i forvejen godt lide at fiske, så passer rygeovnen perfekt til det. Du kan både fange og ryge dine egne fisk. Så kan I spise rigtig lækker aftensmad.

Er du glad for at grille, så kan en rygeovn give en spændende afveksling, og den kan være et godt supplement til grillen.

 Hoppende pige

Få mor med

Når I har afprøvet nogle nye ting og har fundet ud af, hvor fedt det er, så kan I få mor med på vognen. Hun kan også have godt af at prøve noget nyt en gang imellem. Hun kan hoppe med på gymnastikmåtten, eller hun kan lave noget lækkert tilbehør til din rygefisk. Eller også kan hun lave en lækker dessert, I kan spise bagefter.

Vi har alle godt af at prøve noget nyt en gang imellem, så kast jer endelig ud i det!