s4d601

Venner siger man at man kan snakke om alting med, så længe man naturligvis ikke overtræder deres grænser. Dette fremskriver dog også en klassisk problemstilling fordi hvor privat et emne kan man egentlig smide på bordet iblandt venner? Afhænger det af hvor generelt emnet er? Om det er et tabubelagt emne? Handler det mere om personlighed og man derfor må tage højde for hvor sarte venner man har, mere end hvorvidt emnet er passende?

Man kan gå så langt og endda sige at spørgsmålet måske er et identitetsorienteret spørgsmål, og at det handler om at stå ved sig selv og sit behov om at snakke om det. Om ikke andet er problemstillingen ikke til at overse.

Åbenhed siger meget

Kender man en af de der typer, der under maden kan begynde at fortælle en klam historie om testikler, refererende flere gange til den æggemad man selv har liggende på tallerkenen, eller han skal fortælle om denne her ulækre video han fandt, da han sad derhjemme med bukserne nede og så porno gratis, så er der en stor sandsynlighed for at han er mere eller mindre med på den værste, og man kan med vedkommende lave konkurrencer for at se om man kan knække hans grænser.

vin

I den modsatte ende finder man så også de mere sky, som stadig kan snakke om mange emner, men som også hurtigt vil reagere afvisende, svare mere afvigende og måske stoppe en hvis man kommer med noget, der er lige lidt for personligt for deres smag.

Disse to grupper er lette at genkende, og for at finde ud af hvor man har sine venner, så kan man prøve dem af med emner der er betragtet som private på forskellige måder.

Vurder dit behov

Klart nok kan man nogle gange have nogle ting i sindet, som der er behov for at komme ud, og her vil det være vigtigere at du fremsætter en erkendelse af de kendte grænser, men også fremlægger behovet herfor.

At gøre dette vil give de rette venner muligheden for at udvide sine grænser for at anerkende og bakke op om dit nuværende behov, så du kan komme bedre igennem det og helskinnet ud af det i sidste ende.

Gør man dette korrekt, så kan man tale om mange flere ting og man skal ikke være lige så bekymret som man ellers kunne være; en sådan simpel løsning på problemet.