s4d601

At tage ud en aften som par i stedet for med veninderne eller gutterne som man plejer, kan føles som noget af en udfordring. For hvad skal man lige lave, og hvad skal man få tiden til at gå med? 

Ja, det kan godt føles som at være på usikker grund, når man skal i byen som par. Derfor har vi her lavet en guide til hvordan I kan få en god aften ude som par. 

Glad par

Start ud med lækker mad

Hvordan får man gang i en god aften? Det gør man da med god mad og vin! Når du skal ud en aften med din partner, er det derfor oplagt at starte ud med et besøg på en god restaurant. Her er der rigtig plads til forkælelse af ganen. Resten af aftenen kan da også kun blive god, når den starter ud med et lækkert måltid!

Mens I nyder denne gode start på en hyggelig aften sammen, kan I udnytte tiden til at lægge en slagplan for resten af aftenen. Hvilke steder vil I gerne besøge? Hvad har I lyst til at opleve? Når I sammen finder frem til hvad I vil have ud af aftenen, vil I helt sikkert få en god oplevelse sammen.  

Prøv en sjov aktivitet af 

Noget som man ikke gør nok i, er at prøve nogle af de mange sjove aktiviteter der findes rundt omkring. I de fleste af landets større byer findes der mange aktiviteter, som helt bestemt er et besøg værd. I København kan man for eksempel besøge et af de populære escape rooms. Mobilt Escape Room er en sjov oplevelse, som I helt sikkert ikke vil fortryde at prøve. Hvad enten I er til et vaskeægte Sherlock Holmes mysterium eller et outbreak room, hvor I skal finde kuren på en dødbringende epedemi, vil I sikkert synes at et escape room er en oplevelse, som sagtens kan gentages.
Når en aften ude sammen som par skal gøres til en succes, er I allerede godt på vej, når aftenen indtil videre både har indeholdt lækker mad på en god restaurant, og en sammenknyttende oplevelse i form af en tur i et escape room. 

Smilende par

Fest til den lyse morgen – eller tag hjem og stream yndlings-serien

Valget om hvad resten af jeres aften skal gå med, er nu jer helt frit for. Nu er det nemlig tid til at I kan gøre lige præcis det, som I har lige har lyst til. Måske trækker det I jer for at tage af sted ud og fyre den af på dansegulvet. Eller måske er lysten til at smutte forbi Netto for at samle en god flaske vin og en bøtte is op, for derefter at tage hjem og streame yndlings-serien stærkere. Uanset hvad I er til, skal I nok få en god aften, når blot I gør det I synes er sjovest. Der er mange forskellige muligheder at vælge mellem, og heldigvis er der ikke nogen facitliste over hvordan man holder den perfekte aften ude som par. Det handler bare om at I hygger jer og får en god aften sammen, som styrker jeres parforhold. 

Og med både god mad, en fed oplevelse i escape room, og derefter en afslutning på aftenen lige efter jeres ønsker, kan aftenen ude som par da også kun blive til en succes!