s4d601

Overvejer du lige nu, om du skal få en Jack Russell Terrieren? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Herunder får du nemlig en guide med 3 forskellige ting, du skal vide, før du kan anskaffe dig en Jack Russell Terrier.

Højt aktivitetsniveau

Hvis du blot leder efter en sofamakker, der kan ligge på sofaen hele dagen, skal du ikke anskaffe dig en Jack russell terrier. Denne hunderace er nemlig kendt for at have et højt aktivitetsniveau. Selvom den elsker at putte på sofaen, elsker den også at lege gå mange ture. Jack Russell Terrieren har brug for mere end bare tredive minutters daglig motion. Faktisk har den brug for flere daglige gåture og stimuleringer, for at den kan trives og slappe af i dens omgivelser. Anskaffer du dig en Jack Russell Terrier, er det altså vigtigt, at du har tid til at aktivere den dagligt!

Opdragelse & belønninger

Jack Russell Terrieren er en af de mest lydige og intelligente hunderacer, der findes. Det kræver dog tålmodighed at opdrage den! Jack Russell Terriere har en tendens til at være meget selvstændige og stædige, hvis man ikke trænes og opdrages grundigt. Du skal som hundeejer altså sørge for at sætte grænser samt skabe de rette rammer for hunden. Formår du at gøre dette, fra hunden er hvalp, får du en lydig og loyal ven for livet! Jack Russell Terrieren elsker nemlig at præstere og trives bedst, når den bliver belønnet. Dette er vigtigt at huske, når man anskaffer sig en Jack Russell Terrier.

Skøn familiehund

Opdrager man som tidligere nævnt Jack Russell Terrieren korrekt fra den er hvalp, har man en ven for livet. Derfor er Jack Russell Terrieren også en skøn familiehund! Den trives blandt mennesker, og danner hurtigt bånd med dens hundeejere. Ønsker du at gøre din Jack Russell Terrier til et tæt knyttet familiemedlem, er det vigtigt, at du socialiserer den. Socialiserer du den ikke, kommer stædigheden frem, og den kan i nogle tilfælde blive aggressiv overfor mennesker. Fordi Jack Russell Terrieren har et højt aktivitetsniveau, vil den ikke fungere i en lille lejlighed, hvor den skal være alene hjemme størstedelen af tiden.