s4d601

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi i dag alle bør gør en større indsats for at tilgodese det miljø, som vi hver dag alle er med til at belaste i større eller mindre grad. Jorden lider nemlig under den måde, som vi behandler den på, og det betyder, at vi alle bør ændre den måde, som vi lever vores liv på, således vi kommer til at undgå større klimaændringer i fremtiden. Lige nu gennemgår vi store ændringer, og de vil blot tage til og blive langt mere alvorlige og for de fremtidige generationer, hvis ikke vi gør noget ved det nu.

Og det betyder, at det ikke altid er nok blot at sortere skral, at skifte til de besparende elpærer og benytte el apparater med en høj energimærkning. Og det er netop derfor, at du bør tage et kig på de muligheder, som der byder sig med en varmepumpe.

Grøn varme

Spar på CO2-udslippet og på pengene 

Der er nemlig mange forskellige fordele ved en varmepumpe. For det første er den god for miljøet, og for det andet så er den faktisk også god for pengepungen. En varmepumpe bruger naturlige ressourcer for enten at give et varmt rum eller varmt brugsvand i et hjem eller i et erhverv. Og det betyder, at en sådan kan have flere funktioner. Dog er det stadig ikke muligt at lade en sådan stå helt alene, men den kan udgøre en stor del af den energi, der er brug for, og derfor kan der skrues kraftigt ned på de andre kilder, som der benyttes. Det være sig for eksempel fjernvarme.

Få tilskud til en varmepumpe 

En varmepumpe burger dog el, men på sigt er det noget, den selv kan tjene ind igen. Og når det sker, er det også her, at den bliver til en vældig god investering. Så vil den nemlig have en positiv effekt på enhver energiregning, idet den er meget billigere at gøre brug af. 

Og så er der også endnu en fordel, som der ikke er mange, der er klar over foreligger. Her er der tale om det tilskud, som det er muligt at søge til en varmepumpe.

Staten vil gerne forkæle dem, der formår at gøre noget godt for miljøet i deres hjem, og derfor gives der et tilskud til en varmepumpe. En sådan kan nemlig godt være en smule dyr at anskaffe sig, men hvis man får et tilskud til den grønne ændring, kan det bestemt tage toppen af udgiften. 

Kæledyr

Forkæl din hund med et godt indeklima 

Når man har fået installeret en varmepumpe, er der også flere, der vil få glæde af den – især hvis man har en hund i hjemmet. Når man ikke selv er til stede til at varme hjemmet op, vil varmepumpen nemlig tage over, og det betyder, at hunden aldrig vil komme til at have det for køligt i hjemmet. På den måde tilgodeser man også dennes behov med en varmepumpe.