s4d601

I venter barn og står lige pludselig og mangler en ny garderobe. Det kan være utrolig frustrerende, som så meget andet under graviditeten. Her får du lidt hjælp, så det hele virker lidt mindre frustrerende og uoverskueligt. 

Der er meget at tage stilling til lige nu. Et godt råd, når I skal handler graviditetstøj, er at finde noget tøj, som du også kan bruge, når barnet er kommet. Dit ventetøj behøver slet ikke være kedeligt. Du kan sagtens finde ventetøj, du har lyst til at bruge, når maven ikke længere er stor. 

Så find noget fedt ventetøj og tænk langt frem i tiden, når du bestiller. Det vil helt sikkert være en glæde for jer begge to. Du kan have fedt og lækkert tøj på, mens I venter. I sparer penge. Hvem vil ikke have det?

Gravid kvinde og barn

I kan være sammen om det

Ligesom alt mulig andet hører I nok, at dit og dat kan gøres i fællesskab. Selvom det kan virke belastende at få gentaget igen og igen, er det rigtigt. 

Find tøjet sammen og tænk på det som noget I gør sammen. Noget, det ikke handler om barneseng, male børneværelset eller lignende. Men tøj, du synes er lækkert, og din partner glæder sig til at se på. Hvis det er irriterende, kan du jo altid bare gøre det selv.

Der er mange udgifter lige nu, men den her udgift er nødvendig. Det er en langtidsinvestering, og det handler i stor stil om dit humør det næste lange stykke tid. Er det ikke altid sjovere at vide, at det tøj du har på, ser godt ud.

Graviditetstøj, du kan bruge efter graviditeten

Nu står det nok allerede klart. Men det er vigtigt at understrege, dit ventetøj behøver ikke være kedeligt. Det er da kun fedt, at du kan bruge det, når du er færdig med at være gravid.

Hvis du har brug for flere tips og råd til, hvilket tøj du nu skal købe, kan du se mere her. Der får du mere indsigt i, hvad du skal købe, når du køber ventetøj. 

gravid par

Vente- og graviditetstøj behøver ikke være kedeligt 

Du har måske hørt det før, men det er forkert. Graviditetstøj behøver virkelig ikke være kedeligt. Der findes masser af forskelligt ventetøj, der både er stilrigtig, farverigt og med flotte detaljer. Og som stadig er rart at gå i. Det skal selvfølgelig være behageligt først og fremmest – det er klart!

Betyder behageligt kedeligt? Nej, det gør det overhovedet ikke. I virkeligheden er det også mærkeligt at tro. Hvornår har elastisk tøj været grimt? Bliver tøjet lige pludselig grimt, fordi det kan strækkes? Bliver tøj grimt af at være behageligt? Eller er det måske bare noget, vi på en eller anden måde er kommet til at tro på?

Det sidste må da være det rigtige – tænker du ikke? Der er masser at se til, men måske kan graviditetstøjet være et område, hvor du/I kan holde fri. Det er ikke noget nyt, at det er sjovt at shoppe, det ved vi alle sammen. Så hvorfor skulle det ikke også være sjovt og hyggeligt at bestille graviditetstøj?