s4d601

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange, der i dag kan have svært ved at se det gode i folk. Og det med god grund. Vi har alle så travlt, at der ofte ikke er tid til at prioritere andre mennesker. Det betyder, at vi hellere prioritere os selv end andre, og derfor må vi selv overkomme egne problemer og udfordringer. 

Derudover er det også en tendens, at vi tager afstand fra det negative i livet. Det betyder, at vi går i en stor cirkel uden om de problemer, vi opfatter i hverdagen, og derfor kan det også være svært at give sig selv lov til at være den gode person, der hjælper en anden i nød. Vi bliver derfor overladt til os selv af andre, der ikke ved bedre, hvordan de skal agere i situationen, eller som bare synes, at det er lettere at finde noget andet at beskæftige sig med.

Lån

Det gode kan også findes hos de online låneudbydere 

Når det så er sagt, så handler det blot om, at vi skal åbne øjnene i hverdagen, og så vil vi hurtigt få øje på de gode ting, som der er i folk. Her er det med at have fokus på de små ting og de detaljer, vi alle næsten dagligt gør for andre uden at tænke over, at det faktisk er noget, der er til stor hjælp og gavn. Her er der for eksempel tale om de gode folk, der arbejder i lånefirmaer. 

Selv om de online låneudbydere ofte betragtes som værende nogle store syndere, der er med til at forgælde folk til langt op over begge ører, så er det også disse, der for mange er en stor hjælp i hverdagen. Når man står og har desperat brug for penge for at komme videre i livet, står folkene hos de online låneudbydere således klar til at hjælpe.

Og støder vi ind i problemer for eksempel, når det kommer til en tilbagebetaling, er det ofte muligt at få en god aftale i hus, som begge parter kan være tilfredse med. Som låner er man nemlig interesseret i at komme ud af lånet, mens man som låneudbyder er interesseret i at få pengene retur.

Storby

Det gode er at finde midt i folks stress og travlhed 

Derudover hviler der meget travlhed på store gader, på perroner og generelt i storbyer, og det betyder, at der ofte hviler mere stress og irritation mellem travle folk frem for venlighed og godhed. Men giver man sig tid til at stoppe op for eksempel på en gade med så stor diversitet som Reeperbahn i Hamborg, vil man hurtigt opdage, at der her er fyldt med gode folk.

Her vil man se unge mennesker, der hjælper de ældre, forældre der tilgodeser andres børn, ældre folk der smiler til alle og travle forretningsfolk, der lige giver sig tid til at smide en skilling til en hjemløs.  

Det er således muligt at finde det gode alle steder, hvis man lige giver sig tid til at finde den. Og det betyder, at du også har rig mulighed for selv at bidrage til en lidt gladere og mere hjælpsom verden, hvor vi alle bliver bedre til at tilgodese hinanden.