s4d601

Når folk indretter deres hjem er der mange, der primært tænker på æstetik til enten kvinden eller manden. De kigger i boligblade og tror, at deres hjem skal se sådan ud. De køber måske endda nogle af de møbler, som man kan købe i de helt dyre boligbutikker. De kigger på billeder, der er skabt til dem på baggrund af deres køn og præferencer for æstetik og design. Det gør, at der er mange, der tror, at man slet ikke kan indrette et hjem, der æstetisk passer til både hende og ham. Det er dog muligt, hvis man blot sørger for at tænke på funktionalitet. Sørger man for at indrette sit hjem på en funktionel måde skal man nok få et smukt og dejligt hjem. 

Kurv og kop

Alle køn sætter pris på funktionalitet

Bliver man træt af sin bolig og måden, hvorpå den er indrettet skal man selvfølgelig gøre noget ved det. Det kan være, at man kigger på sin bolig og føler, at den er for kønsstereotyp. At få ændret i indretningen kan være et tiltrængt friskt pust for hele familien. Det kan være med til at skabe en ny energi, som hele familien vil nyde godt af. Det første man skal gøre er at stå i de forskellige rum og lukke øjnene. Man skal forestille sig en almindelig hverdag. Man skal forestille sig, at hele familien står op, skal spise morgenmad og dernæst gøre sig klar til arbejde og skole. 

Forestil dig hvilke møbler dine børn bruger. Forestil dig hvor de går hen når de pakker skoletasken og hvor de står når de skal vise dig hvad de har tegnet. Alle disse ting er nemlig det, som din boligindretning skal tage højde for. Brug tilstrækkeligt med penge på at indrette dit hjem så det passer til jeres behov. Måske vil det koste flere penge end I har. Heldigvis kan man med et stort og troværdigt kviklån få mange penge ind på kontoen meget hurtigt.

Sofa og diverse ting

Bliv enige om boligindretningen sammen

Når I skal indrette hjemmet er det en god ide at I sørger for at blive enige om boligindretningen sammen. Det vil også gøre, at indretningen passer til både hende, ham og børnene.For hvis hele familien føler, at de er blevet hørt når det kommer til møbler, udsmykning og lignende, så vil alle få det bedre i hjemmet.