s4d601

Nogle gange kan det være ekstremt vanskeligt at navigerer sig igennem den enorme jungle af beauty produkter, som der findes på markedet.

Hvad enten man er typen der går efter de bedste og dyreste foundations, der give dit ansigt det helt rigtige shine, eller blot søger den mest allergivenlige (og billigste) mascara, som ikke springer det stramme studiebudget, så er det næsten umuligt som almen kvinde at danne sig overblik.

Der findes mange tusinde produkter i vores moderne tid, både i butikkerne og på nette

Men hvad gør du så, når du ønsker at finde det helt rigtige produkt, men mangler nogle gode råd til præcis hvordan du finder det?

En akademisk tilgang til skønhed

Den ”akademiske” tilgang, går ganske simpelt ud på at du sætter dig med din laptop eller en god bunke magasiner lånt på dit lokale folkebibliotek, og læser dig frem til de svar du søger.

Dette kan muligvis lyde som en ordentlig omgang overarbejde i en hverdag, hvor der i forvejen ofte er pres på, men som ordsproget siger: ”Nogle gange må man lide for skønheden”.

Der findes adskillige tests i magasiner såsom Tænk, udført af reelle eksperter, der tester alt lige fra beauty produkter til rynkecremer og tandpasta.

Ofte foretages disse tests af eksperter eller forskere der følger en specifik testgruppe, og derefter udgiver resultaterne.

Du kan bruge disse tests til at danne dig et upartisk og objektivt overblik over de bedste produkter på markedet, indenfor en bred kategorigruppe: Hvilke mascaraer er mest allergivenlige? Hvilken rynkecreme er reelt den bedste?

Bloggeren, den moderne beauty ekspert

Ønsker du et mere ”personligt” touch når du søger beauty tips, er nettet det perfekte sted at finde en make-up mentor, der kan guide dig igennem beauty produkternes forunderlige verden.

Der findes adskillige dygtige danske beauty bloggere, vis mål i livet er at tilbyde dig indsigt i forskellige skønhedsprodukter, på en forholdsvist lavteknisk og forståeligt plan.

Her tages der ikke ligesom den ovenstående metode udgangspunkt i kliniske tests. I stedet anvendes en langt mere simpel tilgang: Kan bloggeren lide produktet, føles det rigtigt, virker det godt?

Du vil på sådanne blogge også ofte kunne finde tips og tricks, der kan hjælpe dig med at få mest muligt ud af de produkter, du ender med at købe, baseret på de anbefalinger du har fundet.

Desuden vil du kunne få gode råd til hvordan du bedste muligt mixer-og-matcher dine skønhedsprodukter, for at opnå det bedst mulige resultat.

Skønhed kommer indefra, men dette betyder jo ikke, at man ikke har lov til at give den en lille hjælpende hånd.

make.up