s4d601

Katte er herlige. De er skønne, bløde og som regel også rigtig rart selskab. Men selvom ideen om katte virker perfekt, kan det også blive et sandt mareridt, hvis der ikke er styr på renligheden. Det er derfor overordentlig vigtigt at have dette i mente, når du anskaffer dig en kat. Læs videre og få nogle simple tips til, hvordan du gør dit hjem renligt og kattevenligt. 

Kat og brun stol

Katt3 gør den store forskel

Holder du af dine møbler? Det kan de fleste vist svare ja til. Derfor er det også utrolig frustrerende, når ens elskede kat kradser møbler og gulvtæpper i stykker. En kat er en kat, og den har brug for at få filet sine negle ned fra tid til anden. For lange negle kan nemlig skade kattens poter. Derfor kan du både give dig selv og din kat de bedste forudsætninger for at få et velfungerede hjem. En kradsepæl er naturligvis essentiel til formålet.

Der findes mange forskellige kradsepæle på markedet. Katt3 er en af dem. Katt3 udmærker sig ved at være yderst stabil, hvilket på mange måder er vigtigt. Den vigtigste årsag er naturligvis sikkerheden. Din kat skal kunne kradse hårdt til uden, at kradsepælen vælter ned over den. Derudover er en stabil katt3 kradsepæl også en holdbar kradsepæl, der efter al sandsynlighed holder i lang tid. 

Rent og fint hjem

Træn din kat

At holde din kat renlig handler ikke kun om at købe ekstrating til den. Det handler også om træning. Hvis du bruger noget energi på at lære den simple rutiner, vil du på den lange bane opleve mere renlighed fra kattens side.

En af de helt store rutiner, der er meget vigtig at få på plads, er brugen af kattebakken. Det er rigtig vigtig at lære katten dette helt fra begyndelsen. En god metode er at lade kattekillingen blive hos sin mor så lang tid som muligt. På den måde tilegner kattekillingen sig moderens rutiner. Og i sidste ende slipper du for at tørre kattepis op fra dit gulv. Derudover skal du bruge den samme type af kattegrus, som din kat har været vant til fra tidligere hjem.