s4d601

Der kan være mange grunde for at bruge extensions. Det kan være at dit hår har brug for en hvileperiode. Det har måske brug for at komme sig efter nogle skrappe behandlinger. Eller du vil have en farve til at gro ud. Det kan også være ren æstetiske årsager. Extensions giver dig også ekstra muligheder for at lege med forskellige stile og frisurer. 

Der findes også flere metoder for extensions, ligesom der findes flere kvalitetsklasser, prislejer og materialer. 

Extensions er heller ikke et nyt fænomen. De har været kendt i mange årtusinder. Når du ser kvinder med tårnhøje hårdragter på antikke græske vaser, så var det helt sikkert ikke deres naturlige hår. I det antikke Grækenland og Rom har extensions været meget udbredte. Det var dog kun overklassens damer der havde råd til det. 

kvinde med hårtørrer

Flettemetoden, når det skal være den bedste kvalitet

Extensions er ikke en paryk eller toupe som du kan tage på som en slags hat. Hair extensions bliver forenet med dit eget hår, så det ser helt naturligt ud. Der findes flere metoder hvordan dette kan gøres. 

De mest simple extensions bruger en clips metode. De findes til både naturligt og syntetisk hår. Men de bedste kvalitets extensions, som du finder i Horsens, får du med flettemetoden. 

Extensions i Horsens bruger udelukkende flettemetoden. Det er også den metode, der giver det mest naturlige look. Flettede extensions føles også mest naturlige for bæreren. 

At få påsat extensions i Horsens er mere end blot ekstra hår

At lave extensions med flettemetoden kan næsten kaldes for et kunsthåndværk. Det kræver megen koncentration og snilde fingre. Og naturligvis en hel del erfaring. Men at lave gode extensions kræver mere end håndarbejde. 

Hvis du får lavet extensions i Horsens, vil processen starte med et grundigt checkup. Din hårtype skal nøje analyseres. Det er ikke kun farven der skal passe. Der findes forskellige hårtyper med hver deres specifikke egenskaber. For at extensions kan virke og føles naturligt, skal flest mulige af disse egenskaber matches. 

Du får endda gratis rådgivning. De veluddannede medarbejdere i Horsens vil tjekke dit hår og finder det bedst mulige match. Så kan du prøve extensions ved at få den clipset på. Sådan kan du se hvordan de endelige extensions vil se ud, og du kan prøve forskellige modeller og nuancer. Denne procedure tager op til en halv time, og er helt uforpligtende og gratis. 

elegant kvindefrisure i gråtoner

Sådan foregår flettemetoden

Flettemetoden, som bruges, når du får lavet extensions Horsens, er specielt udviklet til skandinavisk hår. Skandinavisk hår er typisk finere end håret fra med sydlige egne. Metoden kendes som Djarling fletning og kommer oprindeligt fra Århus. Det er den mest skånsomme flettemetode der findes på markedet. Når den er udført korrekt føler du ingen træk, hverken i dit hår eller hovedbund.

Udgangspunktet for fletninger er hvordan du til dagligt sætter dit hår. Så bliver fletningen nænsomt håndvævet i dit eget hår. Efter vævningen bliver ekstremt tynde hårtrenser påsyet dine fletninger. 

Til sidst bliver dine extensions klippet med en speciel teknik, som hedder frihåndsklipning. Dette sikrer at dit naturlige hår falder perfekt sammen med dine extensions.