s4d601

Vi ved det godt, og alligevel bliver vi ved med at gøre det. Mænd er jo stædige. Undersøgelser viser gang på gang at vi mænd er dårligere til at gå til lægen ind kvinder, og vi er heller ikke for gode til at åbne op omkring det som går os på, ja, måske ligefrem det som gør ondt.

Som mand vil gerne opretholde en fornemmelse af stolthed og værdighed, og det kan være svært når livet nogle gange rammer hårdt. VI kan lade som om alt er fint, men inden i ramler det. Men hvad hvis en af grundene til at det ramler inden i, er fordi man forsøger at opretgolde den konstante facade af at der er styr på det hele?

Hvis man åbner sig og taler om tingene, så kan det vise sig at alt lige pludselig går hen og bliver lidt nemmere. At tale om tingene kan være som at løsne en ventil så en masse slemme gifter gasser kan komme ud af kroppen.

Mand i grønt modlys

Lad være med at tro du skal tage dig af det hele

Når der opstår en svær situation, føler du dig måske forpligtet til at være den som går i spidsen. Det er det du altid har gjort, og det er derfor også det du gør nu. Men måske er situationen anderledes denne gang. Måske har der været et dødsfald i familien. Et dødsfald som er lidt tættere på end det har været før.

Så er det vigtigt du mærker efter. Det er vigtigt at du ikke påtager dig mere end du kan klare, og du skal ikke være bange for at spørge folk om hjælp, selv når det kommer til professionelle. F.eks. er det en god ide hvis man skal af med et dødsbo at opsøge nogle som kan den slags, kig her.

ældre mand strækker ud

Slap af med yoga – ja, det er også for mænd

Når du kan mærke det, er ved at blive lidt for meget, og alle følelserne kører rundt i kroppen, så er det vigtigt at du har nogle øvelser og metoder til at afhjælpe dette. Her er yoga en af de bedste ting du kan gøre.

Som regel holder mænd sig lidt fra yoga, nogle tænker det er sådan noget kvindagtigt noget, men det er forkert. Det er bare kvinderne som har regnet den ud. Yoga er den bedste kombination af afslapning og motion på en og samme tid. Få gode råd til at komme i gang her: http://yogatights.dk/