s4d601

Forbrugslån er ikke kendt for at være billige. Men med lidt omhu kan du alligevel finde gode tilbud. Den bedste måde at finde et billigt forbrugslån på, er at bruge en online portal. Du skal altid være forsigtig når du leder efter gode tilbud på nettet. Det er nemlig ikke altid lige til at gennemskue hvem der står bag en webside. Websider der drives af virksomheder, vil naturligvis altid arbejde i virksomhedens interesse. Det er ikke nødvendigvis også i din bedste interesse. 

Andre websider bliver sponsoreret af virksomheder eller tjener penge igennem affiliate marketing. Det betyder at websidens ejer får provision for hver salg der sker igennem et link på websiden. Denne slags websider kan godt prøve at kamuflere sig som uafhængige, men i virkeligheden er de ikke det. 

dollartrae

Portaler er neutrale

En online portal fungerer anderledes. Portaler får også penge igennem links på deres webside. Men de er ikke tilknyttet bestemte virksomheder. De får deres belønning uanset hvilket af deres links du benytter dig af. Det gør dem uafhængige og derved mere troværdige. 

Prøv denne portal for at finde et billig forbrugslån.

Prisen er bestemt af mange faktorer

Der findes helt klart forbrugslån som du bør holde dig fra. Prisforskellen mellem de diverse lånetilbud kan være enorm. I praksis kan ÅOP, de årlige omkostninger i procent, variere fra under 10% til 7-800%. 

Hvad skyldes disse enorme forskelle?

Det er ikke nødvendigvis sådan at dyre lån er mere indbringende for långiverne. Dine omkostninger afspejler i stor omfang långiverens omkostninger, plus en profit oveni. Men markedet for forbrugslån er meget konkurrencepræget. Derfor er der ikke nødvendigvis de store fortjenester at hente. Når et lån koster flere hundrede procent i ÅOP skyldes det først og fremmest at løbetiden er for sådan et lån er meget kort. 

skruetvinge

ÅOP fortæller ikke alt

ÅOP er omkostningerne i procent over et helt år. Når du tager et lille kviklån som skal betales tilbage indenfor en måneds tid med ÅOP på 700%, så er det faktisk misvisende. 

Du kommer nemlig ikke til at betale 700% af lånebeløbet med derimod en 12. del. 

Dette gælder naturligvis kun hvis du overholder løbetiden og afvikler lånet til tiden. Gør du ikke det, kan det rigtig nok blive en dyr fornøjelse.