s4d601

Modebevidste forældre over hele landet elsker at give deres babyer masser af den seneste babymode. Dette kan man selvfølgelig ikke bebrejde dem for. Man vil jo gerne have, at ens baby tager sig så godt ud som overhovedet muligt, og i dag er det oven i købet blevet nemmere end nogensinde, at erhverve sig en masse forholdsvis billig babymode. Netop på grund af den billige pris kommer rigtig mange forældre ofte til at forkøbe sig på alt for meget babymode. De glemmer nemlig helt, at deres lille dreng eller pige vokser i  størrelse med en rasende hast, og det der passede i dag, passer ikke i morgen. Dette betyder, at man som nybagt forældre vil gøre klogt i at skære ned på udgifterne, når det kommer til babymode, så man ikke står tilbage med en masse ubrugelig babymode. Læs videre her for at se hvad du kan gøre for at spare lidt penge på dine babymode indkøb.

Trends til børn

Køb brugt

Hvis du er en familie på et stramt budget, så vil det måske være en god idé at undersøge markedet for brugt babymode. Der findes faktisk glimrende muligheder for at erhverve sig noget flot tøj til din baby for en brøkdel af prisen; og bare fordi noget er brugt, så betyder dette ikke nødvendigvis en ringe kvalitet. Du skal bare have øjnene åbne, og ikke købe noget ubeset (eller i det mindste med gode fotos, hvis der købes online). Når dette så er sagt, så vil du ofte kunne finde masser af de mest trendy brands brugt; og en yderligere fordel er, at netop fordi babyer vokser hurtigt, så er der ofte tale om næsten helt nyt tøj.

Brug rabatkoder

Internettet bugner i dag med rabatkoder, der med fordel kan anvendes når der skal købes babymode. Før du køber den nye sommerkjole eller sparkedragt, så kan det derfor på det kraftigste anbefales at undersøge nettet for rabatkoder. På denne måde vil du ikke gå glip af ofte rigtig store besparelser, og hvem syntes ikke om dette.

Økonomi og babymode

Byt tøj med dine venner

Hvis i kender andre der har børn, så vil det være en oplagt mulighed at bytte tøj. Hvad med at gøre hele affæren til en festlig begivenhed. Saml nogle af veninderne eller vennerne over et glas vin eller øl, og tag noget af jeres aflagte babymode med jer. Det er selvfølgelig bedst, hvis det drejer sig om venner med børn i forskellige aldersgrupper; på denne måde er man jo langt mere sikker på rent faktisk at have noget at bytte med. Samtidigt er dette selvfølgelig også en god måde at få lidt hårdt tiltrængt ”voksentid” sammen med vennerne, så det hele ikke bare ender i bleskift og sutteflasker.