s4d601

91% af danskerne bruger internet på daglig basis. Spørgsmål er mere hvor mange gange i timen, end ja eller nej. Med et stadigt voksende antal af online indhold og distraktioner, kan det være svært at være effektiv om de aktiviteter vi oprindeligt har i sinde når vi browser på nettet. Læs videre og opdag det nye produktivitetsværktøj som kan spare dig timevis og hjælpe dig med på vej til laser fokus på dine vigtigste online gøremål.

Mere online

Digitalisering er efterhånden ikke et valg. Det er en nødvendighed og en decideret konkurrenceparameter for langt de fleste virksomheder og privatpersoner. Som privat borger er det nemlig også nær umuligt at leve uden email og jævnlig brug af diverse websteder. Hvis du som privatperson eller virksomhed ikke er online, går du helt utvivlsomt glip af muligheder på daglig basis.

 

I 2020 så vi et globalt kæmpe skridt i retning mod online-baseret fjernarbejde, og der er flere webbaserede løsninger som enten er blevet til eller har fået stor tilvækst af brugere i den seneste tid. Mens remote arbejde oplever en særdeles gylden tid, er resten af internettet kun på vej et sted hen: fremad.

 

Platforme som Skype, Zoom, Google Docs, Trello, Asana og Slack, har i 2020 etableret sig som nogle af danskernes mest brugte produktivitetsløsninger. Der er imidlertid et konkret aspekt af online arbejde, som er blevet overset af mange, men repræsenterer en reel mulighed for at spare tid og blive mere effektiv og organiseret på den lette måde.

Din egen portal

Det nyeste skud på stammen inden for produktivitetsløsninger, kan nemmest forklares som din egen personlige bogmærke portal. Hvis du er ved at drukne i favorit hjemmesider og kategorier i din browser, så findes der nu en nytænkende og praktisk løsning på problemet.

 

Med Start.me har du en customiserbar startside med dine mest brugte hjemmesider. Hvad enten du er til nyheder, shopping eller sociale medier, fungerer siden som din personlige hub for dine yndlingswebsteder. Platformen er gratis at bruge, virker på alle dine enheder, og kan spare dig oceaner af tid på at taste og bladre rundt i favoritter.

 

God start på dagen

Nu kan du få overblik over nyhederne, ordne din mail eller shoppe, uden at skulle huske webadresser i hovedet eller rode rundt i bogmærker. Alt mens du nyder morgenkaffen. Internet har aldrig været så nemt, og vi spår en lys fremtid for Start.me, takket den innovative tilgang, brugervenlighed og den elegante løsning på et reelt markedsbehov. Hvis bogmærker var de facto standarden med web browsing, så har Start.me taget den standard til nye højder.

Endelige ord

Mængden af information online er eksploderet, og at det at kunne begrænse sin opmærksomhed og få nem og hurtig adgang, er blevet en kunst i sig selv. Udfordringen er ikke længere for lidt – men for meget at vælge mellem. Udvalget af produktivitetsløsninger har aldrig været større, og nu er organiseret og effektiv webbrowsing blevet så let som at klø sig i nakken. Det er blevet muligt at strømline browsing oplevelsen og bevare knivskarpt fokus på det vigtigste, ved at håndtere bogmærkerne på en smart måde.